motto
data publicarii : 14 Dec 2009
VANZARE - Baneasa-AviatieiVANZARE - Baneasa-Aviatiei

Descriere:

Proiect nou situat in Zona de Nord in imediata apropiere a Parcului Herastrau si a zonei comerciale Baneasa, imobilul beneficiaza de o pozitie favorabila pentru desfasurarea in mod placut, atat a activitatilor cotidiene cat si a timpului liber. Accesul facil la reteaua mijloacelor de transport cat si la iesirea spre centura Bucurestiului determina legatura cu orasul central si zonele limitrofe ale acestuia.

Principiile care au stat la baza intocmirii proiectului de arhitectura au fost: creare de spatii largi iluminate natural, separarea zonei diurne de cea de noapte, terase ce permit desfasurarea de activitati in aer liber, spatii de circulatie generoase, finisaje calitative, intr-un cuvant "ACASA" locul unde te simti cel mai bine.

Imobilul este prevazut cu spatii de parcare situate la subsol, este inconjurat de spatii verzi iar accesul in cladire si zonele de circulatie s-au proiectat ca fiind largi si bine iluminate natural si artificial.

In imobil mai sunt disponibile : tot parterul intergral la inchiriat; la etajul 1 sunt 1 apartament de 2 camere; la etajul 4 un apartament de 3 camere- 130 mp si unu de 2 camere-80mp.

Pret de vanzare la etajul 1 -135 000 Euro.

                                    4-119 000 Euro

                                    4-230 000 Euro

 

Suprafata construita: 80 mp - 130 mp

Pret garaj: 18 000 Euro

Termen de finalizare: Septembrie 2009.(este finalizat)

Persoana de contact

Office Areea

0722.88.40.30

office@areea.ro